Despre mine

Spread the love

Numele meu este Adrian Buhai, prietenii îmi spun Adi. M-am născut într-o iarnă geroasă a anului 1978, într-un oraș mic, Bistrița, într-o familie minunată, al patrulea dintre cei cinci frați.

La 18 ani am plecat  cu trenul spre Galați, cu un geamantan de haine și cărți, lăsându-mi mama cu lacrimi la poartă. Acum locuiesc împreună cu soția mea Violeta și cei patru copii (Adeus, Darius, Anna și Alice) la Brașov.

Sunt pasionat de software, antreprenoriat, leadership, teologie și filosofie. Nu știu ce au în comun, și nu cred că trebuie să aibă ceva în comun. Am studiat Administrarea Afacreilor la Open University, dar învățarea continuă e o valoare pentru mine.

Proiecte pe care le dezvolt împreună cu echipa Softmagazin sunt:

WinDoc Deviz  program devize și management al lucrărilor în construcții și intsalații utilizat de peste 4.000 devizieri și manageri de proiect în construcții și instalatii pentru antemasuratoare, evaluare, ofertare, decontare, planificare, urmarire.

Devizonline.ro program devize și management al lucrărilor în construcții și intsalații, varianta online a programului Windoc Deviz

Deviz 360 program devize și management al lucrărilor în construcții și intsalații integrat într-o platformă de business care poate să te ajute să organizezi mai bine și să crești afacerea ta.

360bsoft.com program de management al relațiilor cu clienții destinat întreprinderilor mici si mijlocii, proiectat pentru a ajuta la atragerea de noi clienți, creșterea vânzărilor și satisfacția clienților

Descoperativocatia.ro
Indraznestesagandesti.ro

Organizațiile cu care lucrez sunt:

Engagebrasov.ro
Coramdeobrasov.ro

One thought on “Despre mine

  1. Lucia

    E minunat sa poti fii misionar, Domnul Isus sa pazeasca pe toti ce isi pun viata in pericol pentru vestea cea buna!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *