Despre mine

Numele meu este Adrian Buhai, prietenii îmi spun Adi. M-am născut într-o iarnă geroasă a anului 1978, într-un oraș mic, Bistrița, într-o familie minunată, al patrulea dintre cei cinci frați.

La 18 ani am plecat  cu trenul spre Galați, cu un geamantan de haine și cărți, lăsându-mi mama cu lacrimi la poartă. Acum locuiesc împreună cu soția mea Violeta și cei trei copii (Adeus, Darius, Anna) la Vânători lângă Galați.

Sunt pasionat de software, management, leadership, teologie și filosofie. Nu știu ce au în comun, și nu cred că trebuie să aibă ceva în comun. Am studiat management la Open University, dar învățarea continuă e o valoare pentru mine, așa că, în prezent studiez Apologetică la Luther Rice University.

Proiecte pe care le dezvolt împreună cu echipa Softmagazin sunt:

WinDoc Deviz  program devize și management al lucrărilor în construcții și intsalații utilizat de peste 4.000 devizieri și manageri de proiect în construcții și instalatii pentru antemasuratoare, evaluare, ofertare, decontare, planificare, urmarire.

Devizonline.ro program devize și management al lucrărilor în construcții și intsalații, varianta online a programului Windoc Deviz

360bsoft.com program de management al relațiilor cu clienții destinat întreprinderilor mici si mijlocii, proiectat pentru a ajuta la atragerea de noi clienți, creșterea vânzărilor și satisfacția clienților

Descoperativocatia.ro
Indraznestesagandesti.ro

Organizațiile cu care lucrez sunt:

Engagebrasov.ro
Coramdeobrasov.ro

Anunțuri

Un gând despre „Despre mine

  1. E minunat sa poti fii misionar, Domnul Isus sa pazeasca pe toti ce isi pun viata in pericol pentru vestea cea buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s